<meta name="google-site-verification" content="z7WskLUROF4vQ0KOCjh3Qw_JGFH4Tj5AnjIs6MSdfdE" />

home       about       projects        thoughts        contact    

 

This project expanded over time at the owner’s request, from what originally was to be only an increase in the ceiling height to essentially a remodel of the entire house plus a second floor studio and bedroom addition,  extensive landscaping, and a  pool. It’s located near the edge of a steep slope at the edge of a canyon with an ocean view.   Concrete pilings were required extensively for slope stabilization..  The owner was closely involved with the design and its execution.  The completed house has transformed the original into an environment unique to its owners.  Because of extensive and dense front yard landscaping, usable photos of the entire completed front of the house are not currently available.

residence - additions and remodel - pacific palisades, ca.